Metálzenekarok lepték el Németország stúdióját!

235195297_400320904785020_7969667718144169960_n.jpg

Három, világszerte ismert metálzenekar lepte el vasárnap Németország egyik televíziós csatornáját. A Feuerschwanz, a Kissin' Dynamite és a Visions Of Atlantis gyakorlatilag egymás után robbantotta fel a ZDF-Fernsehgarten színpadát, miközben mindannyian új dalaikat mutatták be a jelenlévő közönségnek. 

A Feuerschwanz tavaly jelenítette meg Das Elfte Gebot című nagylemezét, idén pedig Die Letzte Schlascht nevezetű DVD-jüket dobták piacra. A Kissin' Dynamite januárban készül új lemezzel, amelynek a Not The End Of The Road címet adták, és aminek a napokban mutatták be névadó dalát. A Visions Of Atlantis 2019-ben publikálta Wanderers című albumát, ami elmondásuk szerint eddigi legjobb alkotásuk lett.

A Feuerschwanz már veteránnak számít a Fernsehgarten színpadán, hiszen tavaly I See Fire (Ed Sheeran) című dalukkal szórakoztatták a nézőket, idén azonban két dalt is előadtak az új albumról. Az őket követő Kissin' Dynamite vadonatúj slágerével fűtötte a hangulatot, a Visions Of Atlantis azonban andalító pillanatokat okozott ugyanis Nothing Lasts Forever című számukkal készültek.

A három csapat az előadásokon túl is maradandót alkotott, hiszen több fotó is készült az eseményről, ezek közül is azok a legkiemelkedőbb darabok, amikor a Feuerschwanz és a Kissin' Dynamite frontemberei, Ben Metzner és Hannes Braun helyet cseréltek. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása