Titkos projekten dolgozik az Epica!

gettyimages-1334425029-2048x2048.jpg

Egyelőre ismeretlen avagy a dolog szó szoros értelmében titkos projekten dolgozik az Epica. A formáció alapítóját egy olasz lap kapta mikrofonvégre, és bár korainak tűnik a kérdés, mégis felmerült, hogy a zenész vajon tervezgeti-e már a banda legújabb nagylemezét.

Mark Jansen mindössze annyit felelt, hogy jelen pillanatban egy teljesen más projekt köti le a zenekart, új lemezről pedig még nem esett szó, hiszen az idén februárban megjelent Omegával mindössze három koncertet tudtak adni. 

Egy teljesen új és más projekten dolgozunk az Epicával. Igazából ez nem egy új album lesz, de ennél többet nem árulhatok el. Habár ezek is dalok lesznek, de ez most valami egészen más lesz – valami, amit korábban még nem csináltunk.

– osztotta meg az információt.

Mint azt fentebb említettük, az Epica februárban küldte boltokba Omega című nagylemezét, ami azonnal levette a lábáról a nagyérdeműt – kritika ITT. Ennek fényében egy grandiózus online koncertet is tartottak, ami az Omega Alive címmel lett ellátva, DVD formájában pedig decembertől lesz beszerezhető a Nuclear Blast jóvoltából.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása