Mókás kisfilmet publikált a Nightwish

bb829a1506d0f5b4cd64592c08f67afd.jpg

Jelenleg is forr a bizonytalanság a Nightwish háza táján, hiszen amellett, hogy a banda alapítója teljes erőbedobással új lemezen dolgozik, az utóbbi időben egyre többször hintette el a zenekar feloszlatásának tényét. A zenész elárulta, hogy a terjengő pletykák messze nem alaptalanok, hiszen a zenekar huszonötéves fennállása alatt sok mindent megéltek már, egy újabb tagváltás pedig nemcsupán a zenekarnak jelent érvágást.

Szerencsére a zenekar szekere továbbra is megállíthatatlanul robog, mi több lázasan dolgoznak azon, hogy mielőbb visszatérhessenek a színpadra. Ennek apropóján – és a persze a reflektorfény hiányából fakadóan – osztottak meg egy kedves kisfilmet az Over The Hills And Far Away képében, amit 2012-ben az argentin fővárosban rögzítettek. 

A klipet egyébként ritkán látott fotókkal tették még különlegesebbé, további érdekesség pedig, hogy a szóban forgó felvételben két ex-tag is visszaköszön, Marco Hietala és Jukka Nevalainen személyében, Floor Jansen pedig akkoriban csupán helyettes volt a csapatban. 

 Íme az újdonság!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása