Őrületes fogadással állt elő Ben Metzner!

92495738_2689158998034936_6578553131850792960_n.jpg

Alig néhány napja, pontosabban december 31-én jelent meg a Feuerschwanz vadonatúj nagylemeze, ami a Memento Mori címet viseli. Kritikát ITT találsz a kiadványról. A srácok hatalmas sikereket zsebeltek be a kiadvánnyal, amelyen ezúttal is hallhatóvá vált hét, minden tekintetben érdekes feldolgozás. 

A zenekar nagy dobásának a Dragostea din tei című szám feldolgozása számít, hiszen amellett, hogy poénból vetette fel Johanna az ötletet, végül kiderült, hogy mégsem akkora őrültség mint amennyire elsőre tűnt. Ben Metzner azonban még bőven tudja fokozni a vadabbnál vadabb ötletek számát, ugyanis legutóbb már-már fogadást kötött a közönséggel, miszerint amennyiben új lemezükkel sikerül lekörözniük az ABBA sikerét a német eladási listákon, abban az esetben Ben rögzíteni fog egy ABBA-feldolgozást. 

Nagyon úgy fest, hogy a dArtagnan frontembereként is ismert énekesnek hamarosan döntésre kell jutnia, mely nótát is formálja át a svéd alakulattól, ugyanis a Memento Mori egyelőre erőteljesen birtokolja az első helyet az eladási listákon, ugyanakkor a hét végéig még bármi megtörténhet. 

Ben pompás ígéretét alább lehet lecsekkolni!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása