Élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett a Feuerschwanz!

296731885_630200308463744_6998986631579977428_n.jpg

Izgalmas évek állnak a Feuerschwanz mögött, a formáció gyakorlatilag sorra döntögeti a rekordokat az új lemezekkel, ez által pedig világszerte rajongók tízszereseit csalogatják munkásságuk erdőjébe. Köztudott, hogy a zenekar jelenleg is új lemezen dolgozik, amely a tervek szerint 2025-ben jelenik meg, ám az idei évet sem akárhogyan fogják zárni.

A srácok májusban adták ki Warriors című albumjukat, amely az első angolnyelvű kiadványuk, tartalmát pedig jól ismeri a közönség, ugyanis a dallista zöme a tavaly megjelent, nagysikerű Fegefeuer (kritika ITT) dalainak angol változata; noha egy vadonatúj dal és egy feldolgozás is felkerült a listára.

Ha mindez esetleg nem lenne elég, a formáció idén ünnepli 20 éves fennállását, ennek egyik jelképe is volt a májusi lemez, az évet azonban egy különleges jubileumi show-al kívánják megpecsételni, amelyre vendégek is hivatalosak, ezáltal is színesebbé téve e jeles ünnepet.  

A Henrici-Metzner-bombaduó vezette legénység egyébként idén is megjárta a Wackent, amelyről pazar felvételek is készültek, a medieval metálban utazó brigád pedig most egy élőfelvételes kisfilmet pakolt ki hivatalos YouTube-csatornájára, a talpalávaló pedig mi más is lehetne, mint a hivatalos kisfilmmel is büszkélkedő Dragostea Din Tei.

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása