Within Temptation: Közel 50 milliós megtekintésnél jár a Shot In The Dark!

shot_in_the_dark.jpg

2011-ben jelent meg a Within Temptation The Unforgiving című nagylemeze, amire csaknem négy évet kellett várniuk a fanoknak. A kiadvány jelentős változásokat hozott a csapat háza tájára, hiszen a 2007-es megjelenésű The Heart Of Everythinggel bezárólag jobbára a gótikus metál képviseletében álltak, a The Unforgiving viszont a változást és a modernebb hangzást részesítette előnyben.

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen egy igen ütős lemezt köszönthetünk a The Unforgiving képében, amely egyébként olyan dalokat sorakoztat fel mint a Faster, a Fire & Ice, a Sinéad, valamint a Shot In The Dark – többek között. Utóbbi tétel egyébként a lemez egyik legnépszerűbb darabja, olyannyira, hogy a zenekar ma elújságolta: közel 50 milliós megtekintésnél jár YouTube-csatornájukon a dalhoz forgatott kisfilm.

 A kiadvány egyébként hatalmas sikerre tett szert, Sharon den Adeléknek pedig temérdek lehetőség nyílt arra, hogy a zene útján más területeteket is megbolygassanak. Köztudott, hogy a zenekar nagyon szeretett volna beruházni egy filmre, az adaptációt azonban olyan kikötésekkel utasították el, minthogy nem szerepelhetnek benne fegyverek, és vért sem használhatnak – holott ezektől lett volna kerek egész a történet. A WT végül meggondolta magát, így film helyett képregény formájában népszerűsítették a lemezt. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása