Dalszöveges kisfilm is érkezett Floor Jansen dalához!

273124394_7027044214004926_6479622148544376522_n0.jpg

A napokban jelent meg a holland énekesnő első szólódala, ami a Fire címet viseli. A vokalista köztudottan már javában készíti első szólólemezét is, ami ez elsődleges információk szerint 2023 elején kerül az üzletek polcaira.

Az After Forever egykori frontasszonya klipet is forgatott a tételhez, ami hatalmas sikernek örvend, hiszen máris többszáz ezres megtekintésnél ját a legnagyobb videómegosztón, emellett bőségesen gyülekeznek a jobbnál jobb visszajelzések is.

„Ez a dal hivatalosan is a szólókarrierem indulását jelképezi, egyenesen tűzbe jövök tőle! Hatalmas lépés ez számomra énekesként, dalszerzőként és zenészként is egyaránt. Csodálatos kihívás volt hagynom, hogy kifejlődjön a saját hangzásom és az elképzelésem szólóban. Ezért is olyan különleges most ez a megjelenés. Ez az első bevezető a saját zenémbe, hogy milyen is Floor Jansen szóló előadóként.” – fogalmazott korábban Floor.

A nótához most egy dalszöveges kisfilm is készült, ami a minap került publikálásra, és már most hadonlóan sikers utat járt be mint a hivatalos klip.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása