Máris tudni lehet, mikor jön a Débler Eternia új lemeze!

doro0.jpg

Alig néhány órája számoltunk be arról, miszerint visszatért a színtérre a Débler, miután tavaly több tag is váratlanul elhagyta a formációt. A zenekar szekere végül sikeresen tovább tudott haladni, a minap be is mutatták az új tagokat, egyúttal is kiderült, hogy a banda Débler Eternia néven folytatja munkásságát.

„Kemény időszakon mentünk keresztül, voltak, akik azt hitték, hogy ennek vége, mások megpróbáltak lehúzni minket, a feladás azonban sosem szerepelt a terveinkben. Már régóta dolgozunk a háttérben... És ma Főnix módjára végre újjászülethetünk.” – fogalmaztak a srácok közösségi oldalaikon.

A jó hírek azonban messze nem értek még véget, ugyanis köztudottan az együttes háza táján már elkezdett körvonalazódni az a bizonyos negyedik nagylemez, melynek megjelenésére ma már fényt is derítettek! Az egyelőre ismeretlen címen futó alkotás október 14-én kerül majd a lemezboltok polcaira, a Maldito Records gondozásában.

A Rubén Kelsen vezette legénység egyébként már megörvendeztette a fanokat azzal, hogy rövidesen új dalokkal jelentkeznek, s ha mindez nem lenne elég, hamarosan a színpadon is bemutatkoznak majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Debler Eternia (@debler_oficial) által megosztott bejegyzés

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása