Új név, új tagok: Visszatér a Débler!

doro0.jpg

Sokként érte a fanokat a hír, ami tavaly ősszel került bejelentésre, nevezetesen, hogy több tag is dobbantott a Débler fedélzetéről. A zenekar jövője ezzel igencsak bizonytalanná vált, hosszú időbe telt kidolgozni a hogyan továbbal kapcsolatos teendőket, majd hónapokkal később megszületett a végső döntés...

Nelson Valenzuela és Rubén Kelsen végül úgy döntött, hogy új tagokat toboroznak és folytatják a Débler munkásságát; akkori bejegyzésükből pedig az is kiderült, hogy már új lemezük is körvonalazódik, ami elmondásuk szerint egészen biztosan felülmúlja majd elődjeit.

A duó ezek után ismét háttérbe vonult, a minap azonban bombaként robbant visszatérésük híre, ami végül pontot tett a találgatások végére. Az új tagok mellé végül új név is párosult, így az elkövetkezendőkben Débler Eternia néven fognak dolgozni.

„Kemény időszakon mentünk keresztül, voltak, akik azt hitték, hogy ennek vége, mások megpróbáltak lehúzni minket, a feladás azonban sosem szerepelt a terveinkben. Már régóta dolgozunk a háttérben... És ma Főnix módjára végre újjászülethetünk.” – fogalmaztak lelkesen, hozzátéve, hogy rövidesen az új dalok is napvilágra kerülnek.

Az új felállás tehát a következő:

Rubén Kelsen – ének

Nelson Valenzuela – dob

Dani Arcos – gitár

Pablo Sabater – hegedű

Abraham Roca – basszusgitár

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása