Új dalokkal készül a Lacuna Coil

169f135c8f2b416bc191e98e2b068a1a0.jpg

A Rock Sound csípte el egy interjúra a Lacuna Coil énekeseit, kíváncsian várva a választ arra, hogy vajon van-e esély arra, hogy a közeljövőben új dalokat csepegtessen a fanoknak az olasz banda?

„Őszintén szólva kicsit alattomosak voltunk, mivel igen, hamarosan új zenék érkeznek, rövidesen pedig be is jelentjük majd, hogy mi is ez pontosan, azonban ez nem a tizedik lemezünk lesz.” – mondja Andrea Ferro, hangsúlyozva, hogy szó sincs arról, hogy készülő lemezüket kívánnák felvezetni.

„Ez valami egészen különleges lesz – egy különleges projekt, amit már rögzítettünk is, mindössze itt-ott kell még csiszolnunk rajta.”  – teszi hozzá Cristina Scabbia.

Habár a banda ténylegesen nekiült összerakni az új lemezt, néhány hónapja már elhintették, hogy egy titkos projekten is dolgoznak, ám bővebb információt nem osztottak meg a fanokkal. Ezt követően azt is elárulták, hogy Comalive című lemezük jubileuma kapcsán egy különleges koncertet is adnak majd, ám azt továbbra sem tudni, hogy a szóban forgó korong összefüggésben áll-e a szupertitkos projektükkel.

A Lacuna Coil legutóbbi lemeze egyébként 2019-ben, Black Anima címmel jelent meg és elsöprő sikerekben részesedett, mivel kritikusok és fanok is egyaránt ódákat zengtek a kiadványról.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása