Júliusban jön a Within Temptation új kislemeze!

287758298_575377393948087_2466791518735660721_n.jpg

A Resist debütálása óta lázban tartja a fanokat, hogy vajon mikor érkezhet a Within Temptation vadonatúj lemeze, melynek kapcsán többször is kifaggatták már a formáció énekesnőjét. Sharon den Adel ugyan többször is nyilatkozott a készülő korong kapcsán, azon konkrétumokkal nemigen tudott szolgálni.

A közelmúltban újfent mikrofonvégre kapták a holland pacsirtát, aki ezúttal már kedvezőbb információkkal szolgált; többek között elmondta, hogy további egy dalt megjelenésére számíthatnak a fanok, ami a 2022-es évet illeti, jövőre pedig ha minden a tervek szerint alakul már az új lemezt is kezébe veheti a nagyérdemű.

„Amennyiben a terveink szerint alakulnak a dolgok, talán még egy dalt kiadunk az idén. Reményeink szerint, a jövő év végén az új albumot is kiadjuk, ezért is dolgozunk keményen azon, hogy minden eddigi tervünket megvalósítsuk és néhány havonta kislemezekkel jelentkezzünk. Ez egy teljesen új ötlet, amit mindenképp ki akarunk próbálni, három-négy havonta új dalokat jelentetünk meg. Eddig sikerrel jártunk. Meglátjuk, tudjuk-e így folytatni. Természetesen ahhoz, hogy új dalokat írhassunk megfelelő inspirációra van szükségünk.” – mondta.

A banda a napokban lépett fel a Graspop Metal Meeting nevezetű fesztiválon, ahol interjút is készítettek Sharon den Adellel, aki ezáltal jelentette be a jó hírt, miszerint Don’t Pray For Me címmel, július 8-án kerül publikálásra a legújabb Within Temptation-kislemez, a dalhoz pedig kisfilm is készült, melynek forgatásáról már többször is hírt adott az együttes!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása