Elhalasztja fellépéseit a Mägo de Oz!

magodeoz212.jpg

Lassan két hónapja, hogy beszámoltunk arról, miszerint betegség következtében kidőltek a Mägo de Oz énekesei. A formáció akkor le is mondta aznapi fellépését, majd elárulták, hogy Patricia Tapia távollétében Alba Moreno és Xana Lavey ugrik be a vokalista helyére.

Mint kiderült, a spanyol énekesnő fibromialgiában szenved, de már elkezdte a szükséges terápiát felépülése érdekében. A banda a közelmúltban újabb közleményben tudatta, hogy csigolyaproblémák végett újra hiányolniuk kell Zetát is, akit Rubén Kelsen helyettesített a legutóbbi bulikon.

Ha mindez nem lenne elég, a napokban újabb bejegyzés született közösségi oldalaikon, mely szerint énekeseik hiányában nem tudják vállalni Spanyolország legrangosabb fesztiválját sem, melyre most először kaptak meghívást, és amit mindennél jobban vártak. A Mägo-fanok természetesen már tűkön ülve várják a jó híreket, ám folyvást a szívükhöz kapnak, amikor új információ lát napvilágot a zenekar háza táján.

Nem történt ez másként a minap sem, amikor újabb hírrel bombázták a közönséget, jelentvén, hogy a soron következő koncerteket – melyek közös show-k a Saurommal – ugyancsak halasztani kényszerülnek, ám mindössze napokkal tolódnak odébb a fellépések.

gettyimages-1354576729-2048x2048.jpg

„Az élet néha jeleket küld neked, hogy meg kell állnod, levegőt kell venned, és helyre kell hoznod a hadisérülteket. Zeta és Patri betegségei miatt egyszerűen lehetetlen olyan műsort adnunk, mint amit az emberek elvárnak egy olyan zenekartól, mint a Mägo de Oz.  Éppen ezért, zenekarként úgy határoztunk, hogy nem foltozunk tovább, hanem kivárjuk a kollégáink felépülését; hogy újra sínen lehessünk a maradék 30 koncerten, ami még hátramaradt ebből az igen hosszú turnéból. Biztosak vagyunk benne, hogy mentálisan és fizikailag is erősebben térünk vissza.” – mondják.

„Elnézését kérünk a kellemetlenségekért, de nem vagyunk robotok, és sajnos mi is megbetegedhetünk. Erőt és bátorságot kívánunk Zetának és Patrinak!!! Utóirat: Köszönjük Rubénnek, hogy az utolsó két koncerten jött és együtt énekelt Albával. Jövünk neked egyel törpe!” – tették hozzá.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása