Lemondta legjobban várt fellépését a Mägo de Oz – ismét énekesek nélkül maradt a zenekar

gettyimages-1354576708-2048x20480.jpg

Egyre inkább gyülekeznek a sötét felhők a Mägo de Oz felett, ugyanis a spanyol zenekar újfent énekesek nélkül maradt. A zenekar már így is rossz szériában van, ugyanis több, mint egy hónapja hiányzik a banda vokalistája és énekesnője, Patricia Tapia, akiről a napokban derült ki, hogy fibromialgiás. Őt Alba Moreno és Xana Lavey helyettesíti, ám tekintve, hogy akár hónapokat is igénybe vehet a felépülése, Patri továbbra sem térhet vissza a rivaldafénybe.

Az énekesnő a napokban azonban jó hírrel is szolgált, mely szerint elkezdte a szükséges terápiás kezelést, így már elindult a gyógyulás útján. Zeta korábban szintén nem tudott fellépni a csapattal, ugyanis Patrihoz hasonlóan a sürgősségin tanyázott – a Mägo akkor nehéz szívvel ugyan, de lemondta a fellépést.

A tegnapi koncerten ismét Javier nélkül kellett lebonyolítani a show-t, helyére ezúttal is Rubén Kelsen állt be, aki korábban is beugrott már Zeta betegségekor. A Mägo ma újabb szomorú hírrel látta el a fanokat, bejegyzésükben ugyanis arról tudósították a nagyérdeműt, miszerint énekeseik egészségügyi gondjai miatt kénytelenek lemondani a Leyendas Del Rock fesztiválon tartandó koncertjüket, mely show-val egyébként régóta dédelgetett álmuk vált volna valóra.

„Mint azt tudjátok, egészségügyi gondok végett Zeta és Patri is hiányzott a legutóbbi koncertekről. Patricia esetében fibromialgiát diagnosztizáltak, Zeta esetében pedig a csigolyáival vannak problémák. Ilyen körülmények között úgy gondoljuk, hogy nem érünk fel egy olyan fontos fesztivál szintjére mint a Leyendas. Nagyon izgatottak voltunk, hogy felléphetünk Spanyolország legrangosabb fesztiválján.” – áll a közleményben.

Txus di Fellatio egy korábbi interjúban mesélt a fesztiválhoz fűződő viszonyukról, ugyanis elmondásuk szerint egészen eddig sosem kaptak meghívást a legrangosabb spanyol fesztiválra, pedig nagyon szerettek volna már a Leyendas keretein belül zenélni – emiatt máig tüskék lapulnak a Mägo-főnökben.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása