A Rhapsody énekesét is megénekeltette Dan Vasc!

nonamedov.jpg

Különleges „hadjáratba” fogott Dan Vasc, aki már ezelőtt is igen népszerű előadó volt a YouTube-on. A brazil énekes kivételes feldolgozásaival bűvöli már évek óta a közönséget, csatornáján azonban saját csapatának a bemutatkozó lemeze is fellelhető.

A vokalista az elmúlt időszakban kicsit behúzta a kéziféket a cover-gyártás terén, nemrégiben azonban olyan bombát robbantott, hogy zenész és rajongó is egyaránt a földön keresgélte az állát. Történt ugyanis, hogy fogta szépen a Skid Row énekesét, és közösen előadták a H.E.A.T. egyik dalát, a Breaking The Silence-t.

Ha még ennyi esetleg nem lett volna elég, a brazil csodabogár húzott egy ennél sokkal merészebbet, és ezúttal már egy legendát invitált maga mellé. Legutóbbi videójában ugyanis Fabio Lione, a Rhapsody énekese osztozik vele a mikrofonon! Terítékre tehát csakis egy jól ismert himnusz kerülhetett, így ha esetleg nem lennél jóllakott a Dawn Of Victory ismert változataival, akkor most itt egy bőséges kórussal teli új, amitől garantáltan eldobod az agyadat!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása