Befutott a hatodik Outlanders-kislemez!

69403084_2405153939571435_417084570467303424_n.jpg

Hosszas várakozás és igen kemény munka után, idén kerül boltokba a Tarja Turunen valamint Torsten Stenzel kettőse által létre hozott Outlanders várva várt alkotása, arról viszont továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy milyen címet visel majd a kiadvány.

Az ősszel, illetve az év vége felé érkező korongról két havonta jelennek meg kislemezek, melyek száma mindösszesen nyolc lesz, ezt követően azonban még további tételek is publikálásra kerülnek, ugyanis a lemez mindösszesen tizenkét dalból tevődik össze.

A duó eddig öt dalt (Closer To The Sky, The Cruellest Goddbye, World In My Eyes [eredetileg Depeche Mode], The Sleeping Indian, Land Of Sea And Sun) osztott meg a közönséggel, ami méltán jelzi, hogy rövidesen véget ér a felvezetés, és végre megkapjuk a kiadvány teljes tartalmát.

Mint ismeretes, a nóták egytől egyik megfilmesítésre kerültek, ezeket pedig rendre későbbi időpontban mutatták be, mintegy hagyva, hogy a nagyérdemű előbb a dalokra fókuszálja figyelmét, majd később vegye szemügyre a hozzá csatolt képi világot.

A kiscsapat most már a hatodik kislemezes dalát is elérhetővé tette, választásuk pedig a We Own This Sky című szerzeményre esett.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása