Újra elköszönt a közönségtől Patricia Tapia

noname283686865.jpg

Patricia Tapiát a nyáron diagnosztizálták fibromialgiával, miután vérszegénység gyanújával szállították kórházba. Az énekesnőnek vizsgálatok sokaságán kellett átesnie, mire kiderítették mi is áll pontosan panaszai hátterében.

Miután kiderült, hogy fibromialgiában szenved, rögvest konzultát egy erre szakosodott orvoscsapattal, majd azonnal meg is kezdte a szükséges terápiák végzését, melyek mai is elengedhetetlen tevékenységek lettek az életében. Noha még nem épült fel teljesen, az elmúlt pár hétben már visszatért a Mägo de Oz fedélzetére, de többször is hangsúlyozta, hogy még mindig nem érzi magát 100%-osnak.

„Jól vagyok, köszönöm! Lassacskán javulok. Fokozatosan haladok a gyakorlatokkal meg hasonlók, de az az igazság, hogy már sokkal jobban érzem magam. Most például az összes barátommal színpadra állhatok és énekelhetek" árulta el Rafa Basanak a napokban.

„Jelen pillanatban ez az amerikai turné vált kicsit bonyolulttá számomra, mivel most nem tudom elhagyni az országot, a vágyam azonban változatlanul ugyanaz, szóval a későbbiekben biztosan ott leszek majd.” – nyilatkozta.

Miután mindenki megörült az énekesnő hivatalosan tűnő visszatérésének, a boldogság végül nem tartott sokáig, ugyanis a decemberben esedékes amerikai turnéra nem tud elutazni Patricia így a helyettesei, Xana Lavey és Alba Moreno énekelnek helyette. Patricia a napokban adta utolsó fellépéseit a Mägoval, s noha nehezére esik, most újfent búcsút kellett intenie a közönségnek.

279186281_5114822438563557_574455298397285395_n.jpg

„Micsoda öröm volt Ourense és Molina de Segura! Noha lépésről lépésre haladok, de szinte már visszatértem...” – kommentálta közösségi oldalain.

Mint ismeretes, a Mägo de Oz jövőre ünnepli 35 éves fennállását, ennek jelképeként pedig jubileumi turnéra indulnak, majd ezt követően májusban újra szimfonikus zenekarral és egy kiváló kórussal fogjuk rögzíteni a Diabulus In Opera II címet viselő bulikat. A jubileumi turné igencsak különleges lesz – és nem csupán az évfordulót tekintve – , ugyanis ez lesz a Mägo énekeseinek hivatalos visszatérése, miután az idei évben mind Patrinak mind Zetának kijutott a rossz szériából.

A zenekar mindezek mellett a múlt hónapban dobta piacra Love And Oz II című válogatás-balladalemezét, ami óriási sikereket arat jelenleg is az eladási- és a lejátszási listákon is egyaránt. A tervek szerint, a jövő évben ezzel a koronggal is bejárják a világot, vegyítve a Bandera Negra újdonságaival, valamint az elmaradhatatlan klasszikusokkal. 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása