Egy nappal a műtétje után máris poénkodik Floor Jansen!

125165551_212277356925791_5066395904509708137_n0.jpg

Floor Jansen két nappal ezelőtt sokkolta a rajongóit, amikor bejelentette, hogy mellrákkal diagnosztizálták. Az énekesnőnél két hete fedezték fel a kórt, az esélyei azonban igencsak kecsegtetők, hiszen elmondása szerint három hónappal a műtét után sugárkezelésen kell részt vennie.

Az énekesnőt tegnap operálták meg, hogy eltávolítsák a tumort, amely szerencsére nem terjedt el. Az After Forever egykori énekesnője most újfent egy hivatalos közleményt tett közé közösségi oldalain, melyben közli, sikeresen túl esett a beavatkozáson, jelenleg lábadozik, rövidesen pedig visszanyeri régi önmagát is.

„Mindenféle meglepetés nélkül jól sikerült a műtétem. Sikeresen gyógyulok, hamarosan pedig talpra állhatok. Beletelik néhány hétbe mire meglesznek az eredmények. (...)” – mondja.

„Mindenről tájékoztatlak majd titeket! Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak az egészségügyi dolgozóknak, akik gondoskodtak rólam. Mindent óriási odaadással, empátiával és profizmussal végeztek! Teljes mértékben biztonságban éreztem magam a hozzáértő kezekben! Ti mindannyian hősök vagytok, nemcsak abban a kórházban, ahol én voltam, hanem világszerte!”tette hozzá.

Mivel az énekesnő egy olyan képpel tudatta a világgal, hogy minden rendben, amelyen kislányával, az ötéves Frejával ölelkezik nagy boldogságban, megragadta az alkalmat, hogy elsüssön egy jól irányzott poént is.

„Ez egy kétéves fotó. A hajam nem nő ilyen gyorsan”utal arra, hogy a nemrégiben nagy visszhangot kiváltó frizuraváltása óta nem történt szélsebesen változás a hajkoronájával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Floor Jansen (@floor_jansen_official) által megosztott bejegyzés

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása