Megérkezett Elisa C. Martín vadonatúj kislemeze!

noname686228.jpg

A Dark Moor egykori énekesnője kicsit sem unatkozott az elmúlt időszakban, miután több csapatban is megfordult, elérkezettnek látta az időt arra, hogy szólóelőadóként is berobbanjon a köztudatba.

A spanyol énekesnő november 25-én dobja piacra Nothing Without Pain című nagylemezét, amelyről ez idáig egyetlen nóta révén kaptunk ízelítőt. Az énekesnő első kislemeze a Carry On elnevezést kapta, és szeptemberben került boltokba. A vokalista egyébként 2018-ban egy önéletrajzi kötetet is piacra dobott, Mi vida, de la delincuencia al Heavy Metal (≈ Életem a katasztrófától a Heavy Metálig) címen, de egyéb más projektekben is aktívan részt vesz.

„Nem is lehetnék hálásabb a belém és a zenémbe vetett bizalomért. Amikor meghallgatták a lemezt, szó szerint azt mondták:  » Elisa, az albumodnak lelke van. « E szavak olyan szintű erővel töltöttek fel, mint még soha, és úgy készültem fel, hogy senkinek se okozhassak csalódást.” – kommentálta Elisa a szólókarrier és a lemez készületének kapcsán, mely korongot egy brazil kiadó fog napvilágra hozni.

A spanyol pacsirta most újabb tételt hozott nyilvánosságra, a The End című szám képében, mely nótához most egy kisfilm is készült.

Íme!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása