Leo Jiménez: „Küzdeni fogok”

321485775_3280818778850701_7978810347865781180_n.jpg

Még az év elején számoltunk be arról, miszerint hajszálon függ Leo Jiménez karrierje, aki évek óta küzd betegségével, melynek forrását egészen eddig nem találták az orvosok. Az énekest egy ritka, ugyanakkor veszélyes, fertőző vírus támadta meg, ő ennek ellenére folyamatosan lemezeket vett fel, és megállás nélkül turnézott.

„Nem volt könnyű felfedezni és maghatározni a betegséget... ennek ellenére mégis azt mondják, hogy viszonylag gyakori. Megtörténhet akár egy futballistával, egy tűzoltóval, vagy bárki mással, aki nem a megélhetésére használja a hangját...Most rajtam volt a sor. A rendelkezésemre álló adatok alapján, minden bizonnyal az állapotom egy egyszerű megfázásnak indult, mindenféle jelentőség nélkül(...).”olvashattuk sorait az év elején.

A zenésszel mindvégig őszinték voltak az orvosok, ugyanis már az első műtétet követően közölték: nincs megoldás az őt ért sérülésekre, néhány beavatkozással azonban enyhíthetik a fájdalmat.

A zenész a napokban újfent hírt adott állapotáról, sorairól sugárzik az önbizalom és a kitartás, noha szomorúan közölte: továbbra sincs gyógyír a bajára, de egy nap talán megtörhet a jég.

„Néhány órája voltam konzultáción, a második gégeműtétemet követő felülvizsgálaton. Az orvosi csapat őszinte volt velem. Igaz, hogy láthatóan jobban vagyok, mint az előző műtétem után... viszont felismerték, hogy ezek a beavatkozások nem fogják 100%-ban helyrehozni a sérüléseimet. Röviden, a hangom már nem lesz ugyanolyan mint korábban.” kezdte.

311450897_664271375060649_2069289058296400081_n.jpg

„Ez most a valóság, amit nehéz megemészteni. Nagyon durva, de ez van. Nincs olyan megoldás, amibe kapaszkodni lehetne. Nincs megoldás a problémámra. Erős vagyok és tudatos. Éreztem, hogy megtörténhet... és most megtörtént.” – folytatta, mondván az elejétől kezdve fel volt készülve a legrosszabbra.

„Az orvosom szerint a közeljövőben lehet, hogy történhet áttörés az orvoslás szempontjából, ami végül változtathat a helyzetemen.... de sajnos nincs rá garancia. Mindezek ellenére, én továbbra is küzdeni fogok és énekelni. Ez kétségtelen. Feddhetetlenül és a határozottan vallom, hogy a zenei karrirem folytatódni fog. Igaz, kicsit vissza kell majd fognom "a sikoltozós" ösztöneimet, de ez a sérülés csak egy apró akadály, ami nem akadályoz meg abban, hogy énekeljek.” – fejezte.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása