Debütált az Outlanders új kisfilmje: We Own This Sky

nonamefrjzofjhofjgh.jpg

Rövidesen végleges formát ölt az Outlanders készülő nagylemeze, amelyről ez idáig két havonta jelentek meg szerzemények az utóbbi időben azonban jégre került a projekt. A Tarja Turunen valamint Torsten Stenzel kettőse által létre hozott Outlanders továbbra sem árulta el a lemez címét, most azonban közzé tették a hazodik felvezető, a We Own This Sky részére forgatott klipet.

„Tarja és Torsten ismét bebizonyítja, mennyire sokrétű az elképzelésük. A We Own This Sky-hoz Hans Zimmer dalát választották, ami egyszerre nyugtató és erőteljes. Lenyűgözően hangszerelt, több, mint 80 énekrész csordogál ebben az instrumentális tételben, folyamatos feszültséget keltve az atmoszférikus szintiszólók és a vad gitárriffek között.” – közölte az earMUSIC.

Arról továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy mikor kerül publikálásra a lemez, annyi viszont biztos, hogy néhány dal bemutatása még bőven várat magára, de addigis bátran lehet ismerkedni a már megjelent szerzeményekkel. (Closer To The Sky, The Cruellest Goddbye, World In My Eyes [eredetileg Depeche Mode], The Sleeping Indian, Land Of Sea And Sun).

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása