Kiderült, kitől tanult meg hörögni Prika Amaral!

nbrhfrrbhb.jpg

Diva Satanica még az év elején hozta nyilvánosságra, miszerint hivatalosan is elhagyta a brazil Nervosa fedélzetét, így a zenekar készülő albumának alkotási folyamataiban már egyáltalán nem vett részt. Márciusig óriási érdeklődés övezte a formációt, különös tekintettel arra voltak kíváncsiak a fanatikusok, hogy vajon ki lehet a banda új énekese, noha sokaknak bejött a tippje.

A zenekar végül egy vadonatúj dal keretein belül hozta nyilvánosságra, miszerint az énekesi pozíciót az alapító-gitáros Prika Amaral vállalta magára, most pedig az is kiderült, hogy mégis mikortól volt egyértelmű, hogy ő veszi majd át a távozni készülő Diva Satanica helyét.

„Amikor a latin-amerikai turnét csináltuk, mi már tudtuk, hogy el fogom hagyni a Nervosát. Szóval azt mondta, hogy meg szeretne tanulni énekelni. Korábban már énekelt más projektekben, tudott is énekelni, viszont aggódott, mert a turnén számos olyan fellépés van, ami egymást követi. Ha nem eszel vagy iszol rendesen, akkor az kihatással lehet a hangodra. Kért tőlem pár jó tanácsot, és azt hiszem, hogy bejöttek.” – osztja meg a hírt Diva Satanica, aki mint kiderült, rendesen kiképezte Prikát mielőtt még búcsút intett volna a zenekarnak.

A Bloodhunter énekesnője persze arról is mesélt, hogy milyen tanulságokat sikerült levonnia a Nervosában töltött ideje alatt, noha közismert, hogy az énekesnőnek otthon, Spanyolországban is van egy csapata.

nervosa0.jpg

„Rengeteg kihívással kellett szembe néznem, éppen ezért az életem is sok szempontból változott. Megismerhettem pár csodás embert, egyúttal nagyobb rálátásom lett arra, hogyan is működik ez az egész zeneipar. Mint kiderült, az együttélés nagyon jól indult, öt hónapig voltunk turnén, és mindig valami új dolog történt. (...)” – meséli a kezdetekről.

„Számos olyan projekten dolgoztam már úgy, hogy közben senkit sem ismertem, csakhogy az a helyzet, hogy mindig a zenekar vezetője hozza meg a döntéseket, te pedig csak egy alkalmazott vagy. Ez rendben is van, de neked olykor más ötleteid támadnak, amik rossz kommunikáció esetén bonyodalmat okozhatnak. A jövő tervezése számos olyan döntés meghozatalával jár, amikről te nem is tudsz, szóval nekem ez nagyon bonyolult volt. Számos banda változtat a felállásán, és ez még nem a világ vége, mindkét fél számára új lehetőségek nyílnak.” – teszi hozzá álláspontját.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása