Új lemezéről mesélt Doro Pesch!

doropeschaug2018promonb_638.jpg

A tervek szerint idén októberben jelenik meg a német metallegenda vadonatúj nagylemeze, amelyről korábban már megtudhattuk, hogy a Triumph And Agony és a Forever Warriors, Forever United kereszteződése lesz, egyúttal igazán ütős alkotás lesz, a nóták ugyanis szívből jövő szerzemények lesznek.

Az énekesnő most a brazil Radio Rock-nak mesélt az újdonságról, ennek nyomán megtudhattuk, hogy a tervek szerint október 27-én kerül boltokba a várva várt nagylemez, másnap pedig egy igen különleges koncertet ad Düsseldorfban, negyvenedik jubileuma alkalmából. A korongon hallható lesz majd egy duett is, ám a Warlock egykori énekesnője arról egyelőre nem óhajtott szót emelni, hogy ki lesz majd a partnere...

„Egy remek duett is lesz rajta. A nevét még nem árulhatom el, viszont olyasvalaki lesz, akit nagyon szeretek. Szóval, még egy picit várnotok kell. A lemez pedig még idén meg fog jelenni. További egy közreműködés is rákerült a lemezre, ami egy valóra vált álom számomra.... ez olyasvalakivel készült el, akit mindenki jólismer.” – mesélte, miszerint több duett is hallható lesz a lemezen.

Egy korábbi interjú során, Doro azt is elmondta, hogy az állatok iránti szeretetéből fakadóan, a Heavenly Creatures című dalát jótékonysági céllal rögzítette, és az álltokért szól.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása