Elképesztő! Közös dalt készítettek a Mägo de Oz exénekesei!

336791795_921637475924655_7833675673108978620_n005.jpg

Idén márciusban sokkolta a fanokat a hír, miszerint – egy hét különbséggel – távozott a Mägo de Oz fedélzetéről Zeta (Javier Domínguez) és Patricia Tapia. Zeta 11, míg Patricia 17 év után hagyta maga mögött a Txus di Fellatio vezette zenekart, elmondásuk szerint pedig jobbára úgy kalandokra vágytak, ezért hozták meg e nehéz döntést.

Távozását követően, Zeta egy interjúban mesélt arról, hogy miként képzelte el szólókarrierjét, amire elmondása szerint a svéd/dán Amaranthe volt jókora hatással, így saját belátása szerint ő is megpróbálkozik majd a pop-metállal. Ugyanekkor azt sem volt rest elárulni, hogy szívesen folytatná a közös munkát Patricia Tapiával, egyúttal José Andréával, a Mägo de Oz korábbi énekesével is szívesen duettezne, noha a két legenda még nem találkozott személyesen – egészen eddig.

Javier a napokban érdekes videókat publikált közösségi oldalain, többször mutatkozott például Patriciával az oldalán, ebből már természetesen sejthető volt, hogy a két énekes valóban közös munkán töri a fejét, hiszen ezt nem is titkolták.

Ma azonban minden képzeletet felülmúlva Zeta bejelentette, miszerint Legacy címmel érkezik első kislemeze, amit szeptember 29-én fog publikálni, a szerzeményben pedig a Mägo de Oz-trió fog brillírozni, tehát a zenekar három legendás énekese valóban elkészítette az álomduettet, amire a fanok is ki voltak már éhezve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zeta (@zetajdoficial_) által megosztott bejegyzés

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása