Filmet forgat a Ghost!

1ghost-papa-iv-jimmy-hubbard-upset-cover-077a7115-1-0.jpg

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a Ghost háza táján bizony nem légből kapott tervek kerülnek megvalósításra, Tobias Forge-nak ugyanis mindig kéznél van egy ötéves terv. A zenész többször is elmondta, hogy a lemezeik több éven keresztül formálódnak, mire végleges formát öltenek, ugyanez vonatkozik a csapat extravagáns show-ira is, a díszlettervezés ugyanis szintén egy hosszas folyamat eredménye.

Nos, az szintén köztudott, hogy a formáció dolgozik a tavaly megjelent Impera utódján, most azonban kiderült, hogy nem csupán az új lemez részletei kötik le a banda tagjait, a Metal Hammernek adott interjújában ugyanis Forge elárulta, hogy egy különleges Ghost-film van készülőben! Mint kiderült, a Los Angelesben adott két fellépésen is gőzerőkkel forogtak a kamerák, mely show-k szegmensei az adaptációban is láthatóak lesznek.

„Lényegében filmet forgattunk, a közönséget pedig statisztának használtuk. Ez egy koncertelemekkel tartkított film lesz. Tehát mindaz, ami a két Los Angeles-i fellépésen történt, az része lesz ennek a projektnek.” – fogalmaz.

A zenész hozzátette: „Klubzenekarokkal is zenéltem, de még sosem láttam ilyen szintű interakciót a közönségtől, úgy ahogyan az most megtörtént. Ezek voltak a legjobb show-k, amiket a Ghosttal csináltam, mert végre valahára nem kellett látnom azokat az átkozott mobiltelefonokat.” – mondja.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása