Hivatalosan is rákmentes Floor Jansen!

noname8283286963.jpg

Hetekkel ezelőtt jelentette be az After Forever egykori énekesnője, miszerint mellrákkal diagnosztizálták. A holland énekesnő egy megindító nyílt levelet idézett rajongóhoz, amelyben közölte, orvosai szerint jó eséllyel néz szembe a gyilkos kórral, majd hozzátette, hogy műtéti úton fogják eltávolítani a daganatot.

Alig egy nappal később az énekesnő újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalain, beszámolva a műtét sikeres lezajlásáról, emellett elmondta, hogy a biztonság esetére részt kell vennie egy sugárkezelésen, hogy biztosan ne újuljon ki nála a rák.

Floor ma egy örömteljes posztban újságolta el a jó hírt, miszerint hivatalosan is rákmentesnek nyilvánították orvosai, és bár még mindig nem 100%-os, rövidesen újra színpadra léphet a Nightwish-sel, hogy tovább népszerűsítsék a két éve megjelent nagylemezüket.

„Csodás hír! Rákmentes vagyok! A műtét során minden egyes rákos sejtet sikeresen eltávolítottak, így hát nem terjedhet át a testem többi részére! Februárban sugárkezelést kapok majd, hogy biztosan minden rendben legyen.” – közli boldogan Floor.

„Igyekszem visszanyerni az energiámat a műtét után és hatalmas megkönnyebbülést érzek, mert tudom, hogy a műtét sikeres volt. Még nem vagyok 100%-os, de nincs kétségem afelől, hogy a show-k majd megadják nekem a szükséges erőt és löketet, ahhoz, hogy az európai turnén újra veletek együtt tomboljak” – tette hozzá egy igen beszédes fotó kíséretében.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása