Lemondta szólóturnéját Floor Jansen!

tumblr_fadb0d1c5f778c50b56b3c00bd355547_2deab4ae_1280.jpg

Floor Jansennek a napokban folytatódott volna szólóturnéja, az énekesnő ugyanis gőzerőkkel népszerűsíti márciusban megjelent debütáló szólólemezét, ami a Paragon címet viseli. Ám mint ismeretes, az énekesnő jelenleg második gyermekével állapotos, sőt mi több, Floor vélhetően rövidesen életet is ad majd a kicsinek – pocakjából ítélve legalábbis erre lehet leginkább következtetni.

A holland pacsirta azonban kissé megfeledkezett az elmúlt időben áldott állapotáról és rendesen túltolta a metálkodást a Nightwish-sel, ennek eredményeként pedig az egyik koncert végén a mentőben találta magát, úton a kórház felé. Figyelembe véve, hogy hónapokkal ezelőtt még a mellrákkal vívott harcot, az énekesnő ennek ellenére sikeresen kimerítette a szervezetét, így most orvosai szigorúan pihenésre utasították, tehát a soron következő fellépései nem kerülnek megrendezésre.

„Sajnálattal kell közölnöm, hogy a július 6-i és 8-i fellépéseimet le kellett mondani. Ennek oka, hogy az egészségi állapotom jelenleg nem teszi lehetővé, hogy felelősségteljesen végig tudjam csinálni a show-kat. A Nightwish legutóbbi finnországi show-ja után olyannyira kimerültem, hogy összeestem és mentővel kellett kórházba szállítani. Az orvosok megállapították, hogy a babám egészséges, nekem pedig nincsen komolyabb betegségem.“ – kezdi bejegyzését Floor.

„Annyira elfáradtam, hogy már nem tudom folytatni a munkámat. Emiatt kellett lemondani a Nightwish oszlói show-ját is – ennek pedig már három hete. Azt reméltem, képes leszek annyi energiát összegyűjteni, hogy a hollandiai koncertjeimet meg tudjam csinálni, de sajnos erre nincs lehetőség. A magam és a születendő babám egészsége érdekében pihennem kell, koncentrálnom kell a felépülésre, valamint a terhességem utolsó szakaszára.“ – tudatja.

tumblr_2011961e28a31e3f3a9ac431dd67d371_455d93a4_1280.jpg

„Megszakad a szívem, hogy le kellett mondani a koncerteket! Ez egy olyan döntés, amit nem vehetek félvállról. Remélem, hogy a közeli jövőben ismét talákozhatunk a fellépéseimen, immáron jó egészségben. Átmenetileg viszont búcsút intek a nyilvánosság színpadának, és ígérem, hogy nagyon vigyázni fogok magamra és a kicsikémre.“ – zárta.

Az énekesnőnek számos kolléga kívánt mielőbbi felépülést, a Nightwish egykori énekesnője, Anette Olzon pedig ezúttal is meleg szívű gondolatokkal látta el kolléganőjét, csakúgy mint a legutóbbi alkalommal.

„Vigyázz magamadra, és tudd, hogy mindentől függetlneül az élet megy tovább. Vigyázz magadra, és remélhetőleg veled és a babáddal is minden rendben van. A zene csodás, de olykor még a legerősebb nőnek is pihennie kell, és ez nem szégyen!“ – kommentálta Olzon.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása