Folytatja a kalózkodást a Visions Of Atlantis
Dal- és klippremier: Armada

voa-lp2_1.jpg

Köztudott, miszerint új lemezzel készül a Visions Of Atlantis, mely formáció két évnek ezelőtt publikálta legutóbbi korongját, Pirates elnevezés alatt. A kiadvány egy teljesen új fejezetet nyitott a zenekar történelmében, önmagukat felülmúlva ugyanis életük lemezét pakolták a publikum elé. Kritika ITT.

A srácok tavaly szimfonikus változatban is boltokba küldték a kiadványt, amelynek az A Pirate’s Symphony címet adták, most azonban egy teljesen új anyaggal terveznek visszatérni, noha továbbra is a kalózos vonalat veszik majd alapul, ugyanis az újdonság az előző lemez folytatása lesz. A Pirates II – Armada című nagylemez július 5-én keríti majd hatalomba a nagyérdeműt, tartalma pedig tizenkét dalból tevődik össze.

A Clémentine Delauney vezette együttes ma közzétette az új lemez első beharangozóját, a választás pedig a lemez címadójának is betudható Armada című dalra esett, amelyhez klipet is forgattak, kissé hasonló stílusban, mint a két évvel ezelőtt megjelent Master The Hurricane című nóta kapcsán.

Dallista:

01. To Those Who Choose to Fight

02. The Land of the Free

03. Monsters

04. Tonight I’m Alive

05.  Armada

06. The Dead of the Sea

07. Ashes to the Sea

08. Hellfire

09. Collide

10. Magic of the Night

11. Underwater

12. Where the Sky and Ocean Blend

letoltes0.jpg

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása