Kiderült, mikor jön a Powerwolf új lemeze!

powerwolfband2024_hs_credit_vdpictures-4eb50f7f0.jpg

Többször is beszámoltunk arról, miszerint idén kerül boltokba a Powerwolf vadonatúj nagylemeze, amelyről már jóideje fennkölten nyilatkozik a Dorn Attila vezette együttes. A német farkasok elmondása szerint ugyanis a rövidesen érkező kiadvány pályafutásuk legjobb lemezének ígérkezik.

A beharangozó alapján, a félelmetesen jó egyben legendás címkékkel teletűzdelt lemez a Wake Up The Wicked címet viseli, tartalmát pedig tizenegy nóta teszi ki. A július 26-án érkező korong lábjegyzetéből kiderül, hogy a formáció amellett, hogy hű maradt a gyökereihez továbbra sem tartózkodik az új elemek bevonásától, ezzel egy klasszikus, mégis újnak ható Powerwolf-lemezt nyújtva a hallgatóságnak.

„A Powerwolf ügyesen ad hozzá új hatásokat a zenéjéhez, egyúttal kiemeli a már bizonyított erősségeit. Az új lemez erős, meglepő, egyben változatos. Noha továbbra is hűek maradnak a már jól bevált hangzásukhoz, a Powerwolf most egy újabb lépést tesz afelé, hogy megmutassa zenei képességeinek egy újabb oldalát, amelyre kitűnő példa lesz az 1589 című dal, amely egy 16. századi valós történeten alapul.” – újságolja a Napalm Records.

Dallista:

01 Bless 'em With the Blade
02 Sinners of the Seven Seas
03 Kyrie Klitorem
04 Heretic Hunters
05 1589
06 Viva Vulgata
07 Wake Up the Wicked
08 Joan of Arc
09 Thunderpriest
10 We Don't Wanna Be No Saints
11 Vargamor

wutw-cover1k-1eeab61c0.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása