Klippremier: Visions Of Atlantis – Monsters

maxresdefault_4_1.jpg

Július 5-én jelenik meg a Visions Of Atlantis vadonatúj lemeze, amely a 2022-es Pirates folytatása lesz (bővebben ITT). A Pirates II – Armada című kiadvány tizenkét új nótát tár a hallgatóság elé, melyek közül korábban már megosztották a címadó Armada elnevezésű nótát, most pedig befutott a második felvezető, a Monsters.

A kalózos tematika meredeken átírta a zenekar történelmét, hiszen önmaguk árnyékából kilépve, sokkal magasabb szintre emelték mind a saját megítélésüket, mind a szimfonikus metalt egyaránt.

„A vitorlázás új napja vette kezdetét, a szél a mi oldalunkon áll, a tenger pedig a közelmúlt csatáiról mesél. A levegő egészen frissnek hat – képmutatás, kapzsiság, irigység, a régmúlt világ szíve végre felfedi megtévesztő igazságait. Az egykori vezetők elveszítik földjeiket, hazugságaik egyre súlyosabbak, és a sötétségbe bújik. inden napsütéses nap egy közelgő vihart rejt, a természet próbára teszi az erőnket még egy utolsó csata erejéig.” – kommentálják a dalhoz.

„(...)Az ősi igazság elhalványul, teret adva egy új történetnek. A sorsunk a mi keznünkben van, a szívünkben, és minden egyes lépésünkben. Újra kapcsolatba lépünk önmagunkkal, megragadjuk az élet lényegét, amit minden egyes teremtménnyel megosztunk. Együtt, megállíthatatlanul, az igazságba kapaszkodva, a nap és a viharok kíséretében.(...)” – teszik hozzá

Dallista:

01. To Those Who Choose to Fight

02. The Land of the Free

03. Monsters

04. Tonight I’m Alive

05.  Armada

06. The Dead of the Sea

07. Ashes to the Sea

08. Hellfire

09. Collide

10. Magic of the Night

11. Underwater

12. Where the Sky and Ocean Blend

letoltes0.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása