Kiderült, mikorra várhatók az új Jinjer-dalok!

68_original.jpg

Aligha lehet már követni a Jinjer új lemeze körüli eseményeket, a zenekar ugyanis egyik pillanatban még gőzerőkkel dolgozik, másnap pedig már arról szólnak a hírek, hogy az énekesnő nagyon nem jó úton halad a dalszerzéssel.

A zenekar legutóbbi bejegyzése arról tanúskodik, hogy a formáció ismét rálépett a kreativitás ösvényére, Tatiana Shmayluk énekesnő elmondása szerint, ugyanis az új daloknak egyfajta 19. századi keretük van.

„Mindenre gondolok, csak a szövegírásra nem. Gondolkodom a témákról, már azon is agyalok, hogy milyen legyen a borító, vagy esetleg a kisfilm, és hogy mit viseljek majd a forgatáson. Meglátásom szerintem nagyon különleges hangulatuk van az új daloknak, van egy fajta 19. századi ízük, amely egy romantikus korszak volt. Amikor meghallod őket arra fogsz gondolni, mint amikor Muse-t hallgatsz, biztosra veszed, hogy a dalokat valamelyik klasszikus zeneszerző ihlette. Az új zenénk tehát most ilyen lesz, ami izgatottá tesz.” – mesélte egy interjú keretében.

A srácok most ismételten jó hírekkel szolgáltak a nagyérdeműnek, a minap ugyanis bejelentették az őszre vonatkozó turnétervüket, de ami még ennél is izgalmasabb: kiderült, hogy a koncertsorozat folyamán új dalokat debütáltat majd a formáció, méghozzá a készülő nagylemezükről!

„Végre itt az ideje néhány óriási bejelentésnek! Örömmel tudatjuk, hogy idén szeptemberben a Jinjer visszatér Észak-Amerikába, ráadásul nem csak egy, hanem két teljesen beteg útitárssal: a Hanabie-val és a Born Of Osiris-szel!” – kezdték bejegyzésüket, majd így folytatták:

„De, ami a legfontosabb: előadunk majd néhány vadonatúj, még kiadatlan dalt a közelgő, ötödik stúdióalbumunkról – már alig várjuk, hogy megosszuk veletek, hogy min dolgoztunk az elmúlt két évben. Ez kétségtelenül a turné egyik nagy durranása lesz… már nagyon várjuk!” – tették hozzá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

JINJER (@jinjer_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása