Érkezik Patricia Tapia első szólódala!

431568641_10225617443204767_3600580896012370130_n.jpg

Patricia Tapia 17 éven át volt a Mägo de Oz ikonikus énekesnője, ám miután tavaly váratlanul elhagyta a zenekart, szinte azonnal bejelentette, hogy semmi ok a csüggedésre, az énekesnő ugyanis szólóban fogja folytatni pályafutását.

Többen úgy vélték, hogy énekesnő végre ismét visszarántja KHY nevezetű csapatát a rivaldafénybe, ám a spanyol kiválóság bejelentette, hogy közös projektbe kezdett Mägo de Oz-beli kollégájával, Javi Diezzel, a tervek szerint pedig még idén előrukkolnak alkotásukkal.

Az egykori Mägo de Oz-pacsirta persze sosem ült a babérjain tétlenül, az elmúlt hónapokban Leo Jiménezzel turnézott, de közös koncerteket is adott a Mägo de Oz-t szintén tavaly elhagyó Javier Domínguezzel (Zeta), mely sorozat gyakorlatilag egyfajta búcsúturné volt a Mägo de Oz rajongóinak, akiktől nem sikerült búcsút venni a zenekar kötelékében.

Az énekeső a napokban kezdte borzolni a kedélyeket, amikor is nevet változtatott Instagramon, majd elkezdett jelenteket csepegtetni hamarosan érkező kisfilmjéből. Mint kiderült, a várva várt újdonság jövő pénteken, azaz október 11-én kerül debütálásra, a nóta címe azonban továbbra sem publikus. Patricia egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, hogy szeretne visszatérni a gyökereihez, amelyek a klasszikus rockzenéből fakadnak, a felvételek alatt pedig a poprock jelzőt is eldurrogtatta.

 </p

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása