Élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett a Lacuna Coil

60b5bde1be80d88f60eb9c42a2df2ce60.jpg

2019-ben jelent meg a Lacuna Coil legutóbbi albuma, ami a Black Anima (kritika ITT) címet kapta. A formáció többször is azt hangoztatta, hogy ez lesz az eddigi legsötétebb és egyben legkeményebb korongjuk, amit be is bizonyítottak, hiszen a fanok és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a kiadványról.

A zenekar terveit természetesen a koronavírus-járvány kirobbanása rendesen keresztülhúzta, több zenekar példáját követve azonban ők is megpróbálkoztak egy online keretek között zajló koncerttel. Ennek eredményeként született meg a június 25-én boltokba kerülő Live From The Apocalypse, amiről korábban már érkeztek felvezetők, a mai napon pedig újabb tétel került kimásolásra.

A Black Anima egyik kiemelkedő védjegye a változatosság, ennek egyik legkézenfekvőbb példája a Veneficium című szám, amit alább meg is tekinthetsz egyenesen a színpadról!

A napokban az is kiderült, hogy a Cristina Scabbia vezette legénység már elkezdte következő nagylemeze készületeit, amit szándékosan nem tettek a pandémia alatt, mivel elmondásuk szerint ez a minden tekintetben negatív időszak, számos negatív nótát eredményezett volna, ami egyáltalán nem lett volna fényűző – állítják.

Dallista:

  1. Anima Nera
  2. Sword Of Anger
  3. Save Me
  4. Now Or Never
  5. Reckless
  6. Through The Flames
  7. Apocalypse
  8. Black Feathers
  9. Under The Surface
  10. The End Is All I Can See
  11. Veneficium
  12. Black Dried Up Heart
  13. Bad Things
  14. Layers Of Time
  15. Black Anima
  16. Save Me (Apocalypse Version)

lfta_cover.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása