Ajjaj, bajba kerültek a muskétások! Érkezik a legújabb dArtagnan-klip

noname65.jpg

Márciusban került boltokba a német formáció vadonatúj, Feuer & Flamme címet viselő nagylemeze, ami valósággal tartolt a célközönség körében (kritika ITT). A zenekar egy online koncertet is tartott a lemez debütálásának napján, ami hasonlóképp diadalmaskodott.

A Ben Metzner vezette legénység nemrégiben jelentette be, miszerint idén még nem áll szándékukban kockáztatni, ezért az őszre tervezett koncertsorozatukat jövő tavasszal fogják elkezdeni, s ha mindez nem volna elég, a zenekar Németországon kívül Ausztriát, Svájcot, és többek között Oroszországot is feltette a térképre – ezzel örömet szerezve az újdonsült fanoknak is. 

Mint azt néhány órája megtudhattuk, a muskétások a nyarat sem töltik unatkozással, ugyanis bejelentették, hogy a  C'est la vie, a Farewell, a Griechischer Wein, az An der Tafelrunde, a Solang Dein Blut,  a Песня мушкетеров (Das Lied der Musketiere), a Feuer & Flamme , a Glücksritter valamint a Völkerschlacht után újabb klipet forgattak, amit július 2-án osztanak meg a nagyvilággal. 

Arról egyelőre nincs rendelkezésre álló információ, hogy ezúttal melyik tételhez forogtak a kamerák, annyit azonban megtudhattunk az általuk közzétett röpke előzetesből, hogy a derék kardforgatók ezúttal nagyon nagy bajba keveredtek...

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

dArtagnan (@dartagnan_official) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása