Ismét álnéven lépett fel a Nightwish

nonamenw2.jpg

Nevski & The Prospects név alatt tartotta meg tegnap az első közönség előtti koncertjét a Nightwish. A zenekar tavaly dobta piacra kilencedik albumát Human. :II: Nature. címmel, a koronavírus-járvány miatt azonban nem tudtak turnéra indulni és népszerűsíteni.

A formáció május végén tartott egy két napot felölelő virtuális koncertet, ami az első bemutatkozása volt Jukka Koskinennek, aki a januárban távozó Marco Hietala üresen maradt helyét tölti be, egyelőre meghatározatlan ideig. A csapat egyébként már jó ideje híreszteli, miszerint a Nevski & The Prospects nevezetű cover banda fogja nyitni a turnét, ennek fényében a tegnapi titkos koncertjük minden volt csak épp titkos nem. 

Mindazonáltal, nem ez az első alkalom, hogy a Nightwish álarc mögé bújva tart koncertet, hasonló esetre 2007-ben volt példa, amikor is a Tarja Turunent váltó Anette Olzon először debütált a közönség előtt – tény, hogy akkoriban jobban is sült el a dolog 

Ha mindez nem volna elég, a finnországi Ouluban megtartott fellépés próbájáról a napokban posztolt egy röpke videót Floor Jansen, így aligha lehetett meglepődni azon, hogy a zenekar rövidesen újra rivaldafénybe lép. 

Az estéről természetesen született néhány rajongói felvétel, amiket alább át is böngészhetsz!

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása