Mägo de Oz: A Bandera Negra mindenhol tarol!

240544003_404614864354053_5669118026098384851_n.jpg

Szeptember tizedikén került boltokba a Mägo de Oz többszöri halasztásra ítélt tizenötödik stúdióalbuma, a Bandera Negra. A korong már a megjelenés előtt is kiváló adatokat birtokolt, a debütálást követően azonban minden kétséget kizáróan az egyik legkelendőbb alkotás lett. Kritikát ITT olvashatsz a kiadványról.

A zenekar nem is lehetne boldogabb, hiszen napok óta az újdonság sikeréről posztolnak, ami napról napra egyre csak felfelé ível. A Bandera Negra több országban listavezetővé vált, ami nem is olyan meglepő, hiszen a zenekar kitűzött célja beteljesedett, ami nem más volt, mint egy minden tekintetben pozitív hangvételű alkotás, ami elfeledteti a hallgatóval a pandémia okozta zűrzavart, s ehelyett bulizásra invitál.

Az elsődleges tervek szerint a Mägo de Oz hamarosan a színpadra is visszatér, annak érdekében, hogy elkezdjék világszerte népszerűsíteni az újdonsült kiadványt, habár Txus di Fellatio egyszer azt nyilatkozta, hogy turnézni csupán akkor fognak, amikor 100%-ban elmúlik a veszély.

cartel.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása