Közös dalt publikál Charlotte Wessels és a The Dark Side Of The Moon

collage9383.jpg

A napokban számoltunk be arról, miszerint rövidesen új dallal jelentkezik a tavaly nyáron alakult The Dark Side Of The Moon, mely csapat hosszas csendet tört meg azzal, hogy bejelentette újdonságuk érkezését.

A formációt egyébként Melissa Bonny (Ad Infinitum, ex-Rage Of Light), Hans Platz (Feuerschwanz), Jenny Diehl (Feuerschwanz), valamint Morten Løwe Sørensen (Amaranthe) alapította, tették mindezt azután, hogy hatalmasat robbant Melissa vendégszereplése a Feuerschwanz feldolgozáslemezén, majd egy fogadásnak köszönhetően útjára indították a szóban forgó zenekart.

A zenekar egyébként filmek, sorozatok, valamint videójátékok jól ismert dalait bújtatja metálköntösbe, a Napalm Records pedig gondolkodás nélkül szerződtette őket, hiszen minden dalnak egy különleges, felfedezetlen oldalát mutatták be. Bemutatkozásukra nem is kellett sokat várni, hiszen még tavaly nyáron megjelenítették a Trónok harcából ismert Jenny Of Oldstones című dalt, ami hatalmas sikerre tett szert.

A napokban egy előzetessel tették hivatalossá következő kislemezük érkezését, útjuk pedig ezúttal Középfölde felé kanyarodik, ugyanis a May It Be című slágert rögzítették. Ma érkezett a meglepetés a tűkön ülő fanok számára, ugyanis egy újabb betekintő jóvoltából kiderült, hogy a nótában az a Charlotte Wessels vendégeskedik, aki korábban a Delain frontasszonya volt.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása