Alessia Scolletti helyettesíti a Sirenia énekesnőjét

collage5988797.jpg

2022 most már egészen biztosan a helyettesítések éve, hiszen több zenekar is  erre kényszerült az elmúlt időben. Gondoljunk csak bele, a spanyol Mägo de Oz hónapokig kényszerül énekesnőjük, Patricia Tapia nélkül fellépni, akit két tehetséges, fiatal énekesnő próbál pótolni a fellépéseken, ám a banda frontember, Javier Domínguez sem tud visszatérni a zenekarba, mivel Patrihoz hasonlóan komolyabb egészségügyi gondja akadt; az ő helyére Rubén Kelsen ugrott be.

Nemrégiben a német Orden Ogan is arról adott hírt, miszerint az énekesük, Sebastian Levermann betegség következtében nem tud velük tartani egy finnországi fesztiválra, így a helyét az osztrák Dragony frontembere, Siegfried Samer vette át, aki kevesebb mint huszonnégy óra alatt tanulta meg a setlisztet.

Most a norvég Sirenia jelentette be a fanoknak, miszerint a Sabaton Open Air-en a Temperance frontasszonya, Alessia Scolletti lesz látható és hallható, ugyanis énekesnőjük, Emma Zoldan köztudottan egy igen elismert operaénekesnő hazájában, Franciaországban, így őt most színházi teendői szólítják el társaitól; ugyanis egy fontos színházi darabbal készülnek. A formáció bejegyzése szerint, az augusztus 19-i fellépésen már újfent Emma birtokolja majd a mikrofont.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása