Dalpremier: Débler Eternia – Eternia

doro0.jpg

Perversso címmel fog megjelenni a teljesen újjászületett Débler Eternia vadonatúj nagylemeze, mely korong október 14-én tölti fel a boltok polcait a spanyol Maldito Records jóvoltából. A srácok nehéz hónapokon vannak túl, hiszen két tag kivételével mindenki dobbantott a banda fedélzetéről, majd hosszan tartó csend után bejelentették visszatérésüket.

A főnix-szerű feltámadás természetesen – ennek hűen –  új névvel is felruházta a csapatot így Déblerről Débler Eterniára változtatták azt. Az új felállású csapat már adott némi ízelítőt a várva várt korongról a Cada Latido című sláger képében, ami azonnal belopta magát a célközönség kegyeibe.

A Rubén Kelsen vezette srácok már a lemez borítójáról is lerántották a leplet, arról viszont továbbra sincs rendelkezésre álló információ, hogy mennyi nóta tárul majd a hallgatóság elé. Közismert ténnyé vált azonban, hogy több vendégzenész teszi majd tiszteletét a kiadványon, a részleteket azonban továbbra is homály fedi.

A banda a múlt hét folyamán jelentette be, miszerint ma, azaz szeptember 15-én újabb tételt hoznak nyilvánosságra, ami az Eternia címet viseli, és ami egy dalszöveges kisfilm keretein belül már hódító útjára is indult.

„A zenekar ezen új fejezetében teljesen új energiával térünk vissza, ráadásul erősebben mint valaha, mindezt persze anélkül, hogy elveszítenénk az esszenciánkat és a gyökereink erősségét. Ez a dal pedig ezt tökéletesen ábrázolja.” – fogalmaztak kommentárjukban.


283943321_5204217119625703_6460032713146149575_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása