Patricia Tapia: „Lelkesebb vagyok mint valaha”

mago-de-oz-2022-la-riviera-04-09.jpg

A spanyol metálfront legkiválóbb énekesnője a nyáron kényszerült „szabadságra menni”, miután vérszegénység gyanújával kórházba került. Hosszas kivizsgálás után azonban kiderült, hogy az énekesnő fibromialgiában szenved, s ezért rendszeresen terápiákon kell részt vennie.

Ennek értelmében a Mägo de Oz és a KHY éléről ismert vokalistának búcsút kellet intenie egy kis időre a színpadtól, így a Mägo soraiban Alba Moreno és Xana Lavey próbáltak helytállni a posztján, mindaddig amíg hivatalossá nem válik visszatérése.

A folyton bombaformát nyújtó pacsirta egy jó ideig a közösségi oldalaitól is eltávolodott, nemrégiben azonban tiszteletét tette társai közt a színpadon, majd ezt követően elárulta, hogy állapota sokkal jobbra fordult, s vélhetően rövidesen újra a csúcsról pattanhat nyeregbe.

Patri a minap újfent megszellőztette visszatérését, ugyanis a tegnapi fellépésen már többször is vissza-visszaköszönt a dalokban a közönség legnagyobb örömére, gondolatait pedig ekképp fejtette ki Facebook-és Instagram-oldalán.

„Nagyon szépen köszönök mindent Fuenlabrada, és a társaimnak is, akik velem voltak a koncerten! Nagyon jól éreztem magam!! Egyre jobban érzem magam, már majdnem felépültem, és lelkesebb vagyok mint valaha! Remélem hamarosan újra találkozunk.” – ujjongta.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása