Corey Taylor nem kímélte a hallgatókat! „Kuss és hallgasd, amit nektek adtunk!”

a-253187-1661586597-2679.jpg

A Slipknot frontembere az NME-nek adott interjújában tette helyre a kukacoskodó fanokat, akik jó szokásukhoz hűen az új Slipknot-lemezt kritizálták. A banda The End, So Far címmel publikálta vadonatúj korongját, ami nem kifejezetten nyerte el egyes fanok kegyeit, sőt, többek úgy vélik, a Slipknot többre vinné, ha visszatérnének a gyökereikhez.

„Minden idők egyik kibaszottul legsúlyosabb lemezének megírásával az a baj, hogy az emberek elvárják tőled, hogy folyton ugyanazt csináld” – gondol itt a 2001-es megjelenésű Iowa lemezre. – „A francba is, ez nagyon unalmas.” – tette hozzá.

Taylor hangsúlyozta, hogy annak fényében, hogy több, mint húszéve vannak a pályán, nem idegen számukra az, hogy folyton újításokat vetnek be egy-egy lemez kapcsán, legyen az egy dallamosabb vonal, vagy egy teljesen más irányzat, tehát minden, ami eltávolodik az Iowa által képviselt kompozíciótól. Elmondása szerint nevetséges, hogy a rajongók úgy tesznek mintha az új lemez változásai valami a bandától szokatlan és idegen mozzanat lenne.

„Ne feledjétek, hogy a lakosság nagy részét olyan emberek képezik, akik minden egyes Batman ellen petíciót szerveztek, akárhányszor felbukkant egy filmben – és mindig tévedtek.” – tett kemény utalást, majd végezetül ekképp dühöngött:

„Ti kibaszott idióták, néha csak be kellene fogni a pofátokat, és azt hallgatni, amit nektek adtunk.” – háborgott.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása