Patricia Tapia visszatért!

noname23868658.jpg

A spanyol metálénekesnő még a nyár folyamán intett búcsút a színpadnak és a hűséges rajongóknak, miután rosszullétek következtében kórházba került. Hosszas kivizsgálás után kiderült, hogy az énekesnő fibromialgiában szenved, ezért volt folyton fáradékony, és gyötörték őt fájdalmak.

Az énekesnő hamar megkezdte a szükséges kezeléseket, rendszeresen jár terápiára, ami ezentúl elmaradhatatlan eleme lett az életének. A felépülés messze nem volt gyors lefolyású, éppen ezért Mägo de Oz-beli társainak helyetteseket kellett keresni a helyére, mindaddig amig fel nem épül. Helyét végül Xana Lavey és Alba Moreno vette át, majd egy idő után Elizabeth Amoedo lépett színpadra.

Az elmúlt hetekben az énekesnő többször is elmondta, hogy már sokkal jobban érzi magát, így apránként visszarázódik a régi kerékvágásba, ennek jegyében, a közelmúltban már többször is fellépett a Mägoval, ám pusztán vendégként. Noha az énekesnő még mindig nem érzi magát 100 %-osnak, ennek ellenére hivatalosan visszatérhetett a színpadra, immár teljes értékű tagként!

„Annyira örülök, hogy újra láthatlak titeket – élőben! Mindent köszönök Molina de Segura. Lassan haladok, de már egyre jobban vagyok. Óriási öröm, hogy újra láthatom a társaimat!! Találkozunk a következőn!” – újságolta boldogan közösségi oldalain.

 

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása