Jövőre is visszatér Spanyolországba a Feuerschwanz!

feuerschwanz-003.jpg

Tavaly decemberben, pontosabban az év végén jelent meg a német Feuerschwanz vadonatúj nagylemeze, a Memento Mori. A formáció hatalmas sikereket ért el a kiadvánnyal, amely egyetlen hét leforgása alatt listavezetővé vált, és több hónapon keresztül vezette is azt.

A zenekar ezzel rendesen felhívta magára a figyelmet, mindezt olyan szinten, hogy olyan fesztiválokra kaptak meghívást az idei nyár folyamán, melyekre álmukban sem gondoltak voltak. Ezek egyike volt a méltán nagy népszerűségnek örvendő spanyolországi Leyendas Del Rock, ahol olyannyira nagy hatást gyakoroltak a közönségre, hogy jövőre újfent visszatérnek a fesztiválra!

„Örömmel tudatjuk, hogy az idei, legelső spanyolországi fellépésünk után, abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy a 2023-as Leyendas Del Rock fesztiválra is meghívtak bennünket.” – újságolta közösségi oldalain a német alakulat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feuerschwanz (@feuerschwanzband) által megosztott bejegyzés

 

A banda egyébként az idei évet sem fogja üresben tölteni, ugyanis az év végén küldik boltokba Todsünden című feldolgozáslemezüket, melynek dallistáján a Das Elfte Gebot és a Memento Mori lemezeken hallható átiratok mellett, olyan nótákat formáltak még saját képükre, mint a The Final Countdown, valamint az ABBA egyik klasszikusa a Gimme! Gimme! Gimme!.

„Micsoda meglepetés! Néhány évvel ezelőtt még mi magunk sem gondoltuk, hogy a Feuerschwanz egyszer majd angolul, vagy immár románul fog feldolgozásokat készíteni. De semmi sem marad a régi, az idő vaskereke hihetetlenül erősen és gyorsan forog. Egyes feldolgozások sikerének köszönhetően a Feuerschwanz folk-metálja megérkezett a nemzetközi slágerek világába. Akár egy halálos bűn, vagy akár egy dicső kedvenc, ki tudja – te mit gondolsz?” – fogalmaznak.

Dallista:

1 Gimme! Gimme! Gimme! (ABBA Cover)
2 Twilight of the Thunder God (Amon Amarth Cover)
3 The Bad Touch (Bloodhound Gang Cover)
4 Limit (Deichkind Cover)
5 Der Graf (Die Ärzte Cover)
6 Hier kommt Alex (Die Toten Hosen Cover)
7 I See Fire (Ed Sheeran Cover)
8 Square Hammer (Ghost Cover)
9 Warriors of the World United (Manowar Cover)
10 Dragostea Din Tei (O-Zone Cover)
11 Amen & Attack (Powerwolf Cover)
12 Engel (Rammstein Cover)
13 Gott Mit Uns (Sabaton Cover)
14 Ding (Seeed Cover)
15 Blinding Lights (The Weeknd Cover)
16 The Final Countdown (Europe Cover)

310110570_675335970616844_4242219754691300570_n.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása