Tarol a Feuerschwanz új albuma!

270322807_487098306107279_3808924463898787350_n.jpg

Pazarul zárta a 2021-es évet a német Feuerschwanz, és kétszer olyan jól kezdte a 2022-est! A srácok új lemeze december 31-én jelent meg és a Memento Mori címet viseli. A csapat minden eddigi lemezüknél érettebb alkotást küldött a nagyérdemű kezeibe, ezt pedig a kritikusok is szép számmal alátámasztották. Kritikánkat ITT tudod elolvasni.

A banda énekese, Ben Metzner a napokban tett ígéretet a közönségnek egy röpke videó keretein belül, melyben azt hangoztatta, hogy amennyiben a Memento Mori letaszítja az ABBA újdonságát az eladási listákról, akkor rögzíteni fog egy feldolgozást a svéd négyestől.

Amennyiben nem tudunk betelni a Feuerschwanz hét új feldolgozásával, akkor kezdhetünk izgulni a folytatást illetően, ugyanis a dArtagnan frontembereként is ismert énekes fogadása célba ért, hiszen immár napok óta a Memento Mori foglal helyet az eladási listák élén!

Nagyon nehéz mindezt szavakba önteni, és még mindig nem igazán hisszük el, hogy valóban sikerült, mindenkinek hálásan köszönjük, hogy lehetővé tette számunkra ezt a sikert!

 – fogalmaztak közösségi oldalaikon, hozzátéve:

Hosszú út áll előttünk – akárcsak Frodó esetében, aki reménytelen útra indult a Megyéből, és kezdetben nálunk sem volt tervben ekkora siker! A zene öröme sok koncertre eljuttatott bennünket, számos fesztiválon és turnén vettünk részt, megannyi folk- és metálrajongó csatlakozott hozzánk, akik most átsegítenek minket ezeken a nehéz időkön, és akiknek most végtelenül hálásak vagyunk! Eljön még a nap, amikor újra a színpadon játszhatunk, és visszafizethetjük a támogatásotokat!

– öntötték sorokba gondolataikat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Feuerschwanz (@feuerschwanzband) által megosztott bejegyzés

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása