Felszántotta a színpadot a mellrákból kilábaló Floor Jansen

312206208_667302381423284_6631126879560046195_n.jpg

Floor Jansen hetekkel ezelőtt sokkolta a rajongókat, amikor egy nyílt levél formájában közölte, orvosai mellrákkal diagnosztizálták. A holland énekesnő megható sorok közepette taglalta mi mindent szeretne megélni az életben, egyúttal mindenkit megnyugtatott, hogy igen jók a kilátásai, így minden bizonnyal győzedelmeskedni tud a kór felett.

A Nightwish jelenlegi pacsirtáját azon nyomban megműtötték, a napokban pedig kiderült, hogy a beavatkozás sikeres volt, minden egyes rákos sejtet eltávolítottak, áttétek pedig nem képződtek, így hivatalosan is rákmentesnek nyilvánították. Noha a következő évben további egy sugárkezelésen át kell esnie, az énekesnő visszatért a színpadra, ám előtte közölte, mindenképp szüksége lesz majd a rajongók által sugárzott energiára, mivel saját belátása szerint nem érzi magát 100%-osnak.

A minap sikeresen berobbant a Nightwish európai turnéja, Floor pedig a tőle megszokott módon teljes erőbedobással tért vissza a rivaldafénybe, noha látszólag igyekezett minél több energiát tartalékolni, és kevésbé a tőle megszokott módon pörögni, de még így is kimagasló teljesítményt tudott nyújtani.

„Megcsináltuk! Alig három héttel ezelőtt hazatértem a latin-amerikai turnénkról, majd át kellett esnem egy műtéten, hogy eltávolítsák a mellrákom. Tegnap este pedig már újra színpadra állhattam a testvéreimmel. Micsoda hihetetlen érzés ez!” – fogalmazott közösségi oldalain.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása