Hangzatos címet nyert a Ghost új lemeze!

letoltes_2.jpeg

Először aratott győzelmet az American Music Awardon az okkult rockos Ghost, méghozzá a „Kedvenc rocklemez” kategóriában. Tobias Forge és csapata márciusban publikálták az Impera címet viselő lemezüket, ami már a debütálás előtt is órisái sikereket tudhatott magáénak, a pozitív visszhang azonban a publikálást követően is csak terebélyesedett, és mindenféle túlzás nélkül továbbra is csak felfelé ívelt.

A zenekar egyébként olyan esélyeseket utasított maga mögé mint az Imagine Dragons, a Red Hot Chili Peppers, a Coldplay, illetve Machine Gun Kelly. A győztesek természetesen a rajongók szavazatai alapján kerülte ki, emellett figyelembe vették, hogy milyen köröket futottak a lemez- és daleladásokkal, a streaminggel, illetve, hogy a rádióban lejátszott dalok, és a bandát övező turné megnövekedése miként hatott az előadók további népszerűségére.

A Ghost esetében a Call Me Little Sunshine valamint a Hunter's Moon vitte el a pálmát, ami a rádiós lejátszásokat illeti, előbbi nótát egyébként a Grammy-n is jelölték mint "legjobb metál előadás". E két nótát egyébként szorosan követi a Spillways, ami hasonlóan szép eredményekkel büszkélkedhet.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása