Készen állsz Floor Jansen vadonatúj kislemezére?

316544874_694343355385853_4590987691890612394_n.jpg

Márciusban tölti fel a boltok polcait Floor Jansen első önálló lemeze, ami a Paragon elnevezést kapta. A holland énekesnő mindösszesen tíz tételt rögzített a kiadványra, melynek minden egyes tétele popdal lesz. Mint az már jól ismert, az énekesnő több, mint húsz éve kiemelkedő alakja a metál szcénának, éppen ezért úgy döntött, ideje hát új vizekre evezni, mintegy kiderítve, tudja-e teljesíteni a maga elé gördített kihívásokat.

Floor ez idáig három kislemezes dalt mutatott be közönségének; első ízben a Fire című slágert volt szerencsénk hallani, majd ezt követte a Storm, végül pedig az igen érzelmes, valós történetet elmesélő Me Without You. Az After Forever egykori pacsirtája korábban már ejtett szót arról, hogy a nagy nap előtt még biztosan elő fog rukkolni néhány kislemezzel, pénteken, azaz január 13-án pedig már sort is kerít rá, ugyanis publikálni fogja negyedik szerzeményét, ami az Invincible címet viseli.

„Szeretnék többet kísérletezni a popzenével, a popzene önmagában semmit sem mond el arról, hogyan fog hangozni a zeném, viszont határozottan rövidebb és könnyedebb dalok lesznek, amik így is rengeteg teret adnak a hangomnak, és mégis úgy fog hangozni, mint én, ami elég trükkös volt, mivel fogalmunk sem volt arról, hogy fogunk olyasmit csinálni, ami én vagyok, szóval ez amolyan útkeresés volt.”  – mesélte nemrégiben a lemezről.

Dallista:

1. My Paragon
2. Daydream
3. Invincible
4. Hope
5. Come Full Circle
6. Storm
7. Me Without You
8. The Calm
9. Armoured Wings
10. Fire

63963c37aa7b423fe738f985_floorjansen_paragon_webcover.jpg

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása