Élőfelvételes kisfilmmel rukkolt elő a Visions Of Atlantis!

291789584_569679311184827_4957952350719582489_n.jpg

Március 31-én jelent meg a Visions Of Atlantis vadonatúj koncertlemeze, ami a Pirates Over Wacken címet viseli. Az újdonságon további egy fellépés is elérhető, ami a Live at Masters of Rock címet viseli, így egyértelműen egyik részleg címe sem kíván különösebb magyarázatot.

„Van valami igazán varázslatos a Wacken Open Air-ben. Talán a kollektív hiedelem arról, hogy ez a Heavy Metal Szent Földje. Vagy egyszerűen csak a Heavy Metal Szent Földje. Meglehet, hogy a színpadok sajátos energiát sugároznak, csakúgy mint ennek a különleges városnak a mezői. Mi sem szalasztottuk el a lehetőségét annak, hogy átérezzük a varázslatot, miközben a színpadon hangosan kiáltottuk a "WACKEN" nevet, vagy miközben szétnéztünk, és több ezer békés embert láttunk, akik együtt osztoztak a show élvezésében.”

„Ez ismételten különleges volt számunkra, mintha nem is első alkalommal játszottunk volna a Wackenen. A fellépés során többször is eluralkodtak rajtunk az érzelmek. Rengeteg mindent szerettünk volna mondani. Teljesen felvillanyozva éreztük magunkat, előadóként és emberekként is. A Wacken egyike azon helyeknek, ahol azt érezheted, hogy képes vagy megváltoztatni a világot.” – mesélte korábban a zenekar.

A srácok mindössze egyetlen dalt osztottak meg felvezető gyanánt, választásuk pedig a Pirates Will Return című dalra esett, ami a wackenes fellépésről került kimásolásra. A Masters Of Rock azonban egy fokkal különlegesebb esemény volt, a csapatot ugyanis egy szimfonikus zenekar kísérte, ezzel olyan atmoszférát teremtve, ami nem túl hétköznapi. Erről az eseményről került megosztásra a napokban a Melancholy Angel című szerzrmény, amit alább lehet megtekinteni.

A srácok legutóbbi lemeze egybként tavaly májusban jelent meg, és Pirates elnevezést kapta. A zenekar hatalmas sikereket zsebelt be a kiadvánnyal, ami minden eddigi munkájukat maga mögé utasít, ennek fényében cseppet sem meglepő, hogy a banda már javában elkezdett dolgozni a legújabb szerzeményeken.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása