Floor Jansen elárulta, szerinte melyik lemez lett a legborzalmasabb, amit valaha készített

floorjansenclaurazalenga.jpg

Floor Jansen nevét az After Forever által ismerhette meg a nagyközönség, a formáció 2009-ig létezett, majd hivatalosan is bejelentették feloszlásukat. Az énekesnő ezek után saját bandát alapított, ReVamp nevezetű zenekara azonban csak két nagylemezt élt meg, mielőtt 2016-ban bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Az egyébként igen sikeres csapat történetének a Nightwish vetett véget, ugyanis Floor 2013-ban csatlakozott az eredetileg Tarja Turunen, majd Anette Olzon vezette együtteshez, de a holland tehetség sok más projekthez is boldogan adta a nevét, és teszi ezt a mai napig is.

A jelenleg első szólólemezét népszerűsítő pacsirta most egy érdekes interjút adott a Classic Rock-nak, ugyanis cím szerint megnevezte azt a lemezt, ami elmondása szerint a valaha elkészült legrosszabb alkotás, amihez a nevét adta. Meghökkentő ugyan, de az énekesnő az After Forever debütáló lemezét, a Prison Of Desire-t emelte ki, elmondása szerint ugyanis mind ő, mind a csapat többi tagja tapasztalatlan volt, amikor a lemez elkészült, ő mint énekes, pedig pusztán 18 éves volt, ennek értelmében elégedetlen a korongon nyújtott alakításával.

„Valószínűleg az első [Prison Of Desire – After Forever]. Tizennyolc éves voltam, amikor felvettük, semmit sem tudtunk a dalszerzésről, a felvételekről, vagy az éneklésről. De az első az mindig is az első marad. És pontosan ez teszi olyan különlegessé.” – fogalmazott Floor.

Bár az énekesnő úgy véli, hogy az azóta eltelt idő alatt rengeteget fejlődött énekesként, meg kell hagyni, hogy azért túl szigorú állítást tett önmagával szemben, hiszen bár valóban nagyon fiatal volt a felvételek alatt, nem vitás, hogy mégis ereje teljében volt, és kifogástalan munkát végzett a dalokkal.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása