Elárulta új lemeze címét Doro Pesch!
...ahogyan azt is, hogy kivel fog duettezni!

doro-1-1.jpg

Mint az már köztudottá vált, október 27-én tölti fel a lemezboltok polcait a német metallegenda vadonatúj nagylemeze, majd másnap, azaz október 28-án egy fergeteges jubileumi bulit is adni fog az énekesnő, ugyanis idén ünnepli pályafutásának negyvenedik évfordulóját.

Korábban már megtudhattuk, hogy az új nagylemez a Triumph And Agony illetve a Forever Warriors, Forever United kereszteződése lesz, egyúttal az sem maradt titokban, hogy ez lesz az énekesnő eddigi legkeményebb kiadványa.

„Lesz rajta egy igazán remek duett is. Nevet még nem mondhatok, viszont olyasvalaki lesz, akit nagyon szeretek. Szóval, még egy picit várnotok kell. A lemez pedig még idén meg fog jelenni. További egy közreműködés is rákerült a lemezre, ami egy valóra vált álom számomra.... ez olyasvalakivel készült el, akit mindenki jólismer.” – mesélte korábban egy brazil rádiónak arról, miszerint több duett is hallható lesz a lemezen.

Doro a napokban adott egy terjedelmes interjút a kanadai The Metal Voice-nak, melyben hivatalosan is elárulta a lemez címét, ami a Conqueress Forever Strong And Proud lett, egyúttal arról is készségesen áradozott, hogy valóban egy minden tekintetben erős, pörgős lemez van érkezőben, egyúttal lerántotta a leplet titokzatos duettpartneréről is...

„Elkészült! Épp most tervezem leforgatni a lemez első kisfilmjét. A tervünk az, hogy a hivatalos lemezmegjelenés előtt négy vagy öt kislemezt jelenítünk meg, mindezt négy vagy öt kisfilm kíséretében. Napokon belül elkezdjük forgatni a Time For Justice klipjét, ami egy igazán vad videó lesz.” – újságolta az énekesnő a lemezt illetően, ami mind kiderült immár teljes egészében elkészült, egyúttal kiderült, hogy az első felvezető a Time For Justice című kislemez  lesz, amihez jelen állás szerint vadul forognak a kamerák.

301396227_5600891776635363_1789093067987894919_n.jpg

„Ez most egy igazán súlyos lemez lesz. Az első öt dal különösen erős lesz, aztán egy középtempós himnusz következik, de még mindig úgy hiszem, hogy egy nagyon erős lemez lesz. Belátásom szerint az  I Will Prevail lesz a legsúlyosabb dala a lemeznek. A lemeznyitó Children Of The Dawn-t pedig egyenesen imádom. Aztán persze lesz néhány duett is.” – árulkodott lelkesen.

Az énekesnő természetesen nyilvánosságra hozta, miszerint a Judas Priest frontembere, Rob Halford lesz az egyik különleges vendég, kettősük pedig amellett, hogy egy valóra vált álom Doro számára, mintegy nagy becsben tartva kultikus hátterüket, a két legenda egy igazán fajsúlyos nótában fog kiteljesedni.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása