Ikonikus duó egy ikonikus dalban: kiderült, mikor jön Doro új kislemeze!

collage969.jpg

Mint ismeretes, a jövő hónapban fog a boltok polcaira kerülni Doro Pesch vadonatúj nagylemeze, ami a Conqueress – Forever Strong And Proud címet kapta. A német legenda jóvoltából megtudhattuk, hogy az újdonság leginkább a Triumph And Agony (Warlock) illetve a Forever Warriors, Forever United (az énekesnő legutóbbi nagylemeze) kereszteződése lesz, egyúttal az sem maradt titokban, hogy ez lesz az énekesnő eddigi legkeményebb kiadványa.

Az idén 40. jubileumát ünneplő metalénekesnő egyébként október 28-án tart majd egy óriási bulit szülővárosában, Düsseldorfban, a tervek szerint pedig ugyanúgy hallhatók lesznek a lemezbemutató alapját képző szerzemények, mint a vokalista teljes karrierjét lefedő örökzöldek. Doro egyébként a nyár folyamán, a német Wackenen már adott némi ízelítőt abból, mi mindenre számíthat majd a közönség az októberi bulin, amelyre vendégek sokasága lesz hivatalos.

Magát a lemezt egyébként három dal harangozta be; elsőként a Time For Justice, ami töretlenül aratja a sikereit, majd ezt követően egy Judas Priest-nótát publikált a Living After Midnight keretén belül, amit természetesen  Rob Halford közreműködésével rögzített, valamint a minap debütált Bond Unending, mely nóta Sammy Amara részvételével készült el.

Az egykori Warlock-énekesnő nemrégiben vendégeskedett a Trunk Nation With Eddie Trunk nevezetű műsorban, ahol elárulta, hogy lemezen két duett is hallható lesz Rob Halford közreműködésében, a Priest-klasszikus mellett ugyanis Rob is előrukkolt egy régóta dédelgetett tervvel, amit most megvalósítottak.

„Húsz dalt tartalmaz a lemez, és azt hiszem, hogy mindegyik nagyon erőteljesen szól, ezen felül három duett is felkerült rá, melyek közül kettőt, a kedvenc énekesemmel, Rob Halforddal vettem fel, amit még mindig képtelen vagyok felfogni. Óriási Priest-fan vagyok, sőt, az első turném is velük zajlott még 1986-ban.” – fogalmaz Doro a Trunk Nation With Eddie Trunk nevezetű műsorban.  

„Robbal a tavalyi Hellfesten találkoztunk, beszélgettünk, majd szép lassan arra is kitértünk, hogy csinálhatnánk már együtt valamit. Két duettet is összehoztunk. Az egyik a Living After Midnight, ami az én választásom volt, mivel imádom énekelni ezt a dalt.” – tette hozzá.

Mint kiderült, a másik dalt,  – ami Bonnie Tyler ikonikus klasszikusa – Rob választotta.

„Rob egyszer csak azt mondta, hogy van » egy dal, amit mindig is meg akartam csinálni veled, ez pedig a Total Eclipse Of The Heart «. Ember, két duett, ez több, mint amire számítani mertem. A dalhoz klipet is forgatunk majd, a klip és a kislemez pedig a lemez megjelenésének napján fog megjelenni, tehát október 27-én.” – vallja.

Dark Chest Magazine – Online rockzenei magazin. Hírek, lemezkritikák, egyedi cikksorozatok

Cikkek, érdekességek, lemezkritikák, feltörekvő előadók kutatása/bemutatása

Friss topikok

süti beállítások módosítása